Een website laten maken

Een goed ontworpen website is een verlengstuk van jouw identiteit of merk. Ik ontwerp en bouw websites die volledig zijn afgestemd op jouw stijl en visie. Hierbij zorg ik ervoor dat jouw website een aangename gebruikerservaring biedt en optimaal vindbaar is. Ook na oplevering blijf ik ondersteuning bieden voor al je webbehoeften.

Geen zorgen over teksten en beeldmateriaal

Als onderdeel van mijn webdesignservice neem ik ook het creëren van de content voor mijn rekening. Je hoeft je geen zorgen te maken over het schrijven van teksten of het selecteren van beeldmateriaal. Ik zorg voor relevante, boeiende en SEO-vriendelijke content die jouw website versterkt en jouw verhaal effectief overbrengt.

Onder de motorkap

De technische basis van jouw website is WordPress, een gebruiksvriendelijk CMS-systeem met betrouwbare en regelmatig geüpdatete plugins. Dit systeem biedt flexibiliteit voor toekomstige uitbreidingen zoals meertalige opties, betaalsystemen, webshops, agenda’s en meer.

De website is geschikt voor mobiel.

Jouw website wordt volledig responsief ontworpen, zodat deze naadloos functioneert op mobiele apparaten, tablets en laptops. De lay-out past zich automatisch aan aan de schermgrootte, zodat jouw site altijd optimaal leesbaar is.

Een blog

Elke website die ik ontwerp, kan voorzien worden van een blogsectie. Dit is een geweldige manier om actuele informatie te delen, interactie met je publiek te stimuleren en de betrokkenheid te vergroten. Bovendien helpt elke nieuwe blogpost bij het verbeteren van je online zichtbaarheid.

SEO-optimalisatie

Een goede vindbaarheid in zoekmachines is essentieel. Ik optimaliseer je website voor zoekmachines (SEO) door relevante zoekwoorden en frases effectief te integreren, wat helpt om de ranking van jouw website te verbeteren.

Analyse en rapportage

Ik bied uitgebreide tools voor analyse en rapportage, waarmee je inzicht krijgt in hoe bezoekers met je website omgaan. Deze gegevens zijn waardevol voor het optimaliseren van conversies en verkoop, en bieden een basis voor datagedreven besluitvorming over toekomstige aanpassingen.

Meer weten,

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie. Een telefoontje of berichtje kan al voldoende zijn om samen een fantastisch project te starten.