Lenticulair (lens systeem) drukwerk

Lenticulair drukwerk, ook wel het lens systeem genoemd, is een innovatieve en opvallende manier om je merk of boodschap te presenteren. Het is een oude techniek, maar door de huidige technische ontwikkelingen is het nu eindelijk rijp voor de massamarkt. Lenticulair drukwerk levert bij verschillende invalshoeken een ander beeld op, waardoor je verschillende effecten kunt creëren, zoals 3D, kijkdooseffect, wissel effect, animatie-effect en morfeffect.

Nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden

De productiekosten van lenticulair drukwerk zijn weliswaar hoger dan die van gewoon drukwerk, maar het levert vele malen meer aandacht op. Door de nieuwe ontwikkelingen zijn de folies veel dunner geworden en heeft het ook mogelijkheden voor verpakkingen. Zo kun je je producten verpakken met lenticulair drukwerk om zo extra aandacht te trekken.

Voordelen van lenticulair drukwerk

Lenticulair drukwerk heeft veel voordelen. Het trekt de aandacht, is innovatief, onderscheidend, en het zorgt ervoor dat je boodschap blijft hangen bij je doelgroep. Daarnaast is het perfect voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften en jubilea. Ook is het een perfect marketinginstrument voor merken om op te vallen tussen de concurrentie.