Kapper voert een restyling uit bij een lachende klant
Kapper voert een restyling uit bij een lachende klant

Logo en huisstijl restyling

Je hebt een bedrijf met een bestaande huisstijl, maar iets voelt niet helemaal goed. Misschien vertegenwoordigt het niet langer de essentie van je merk, of heeft het een frisse uitstraling nodig. Bij een restyling zorg ik voor een vernieuwde, frisse look die past bij de huidige fase van jouw onderneming.

Het begint met begrijpen

Een doordachte restyling begint met een goed gesprek. Ik neem de tijd om te begrijpen wat je momenteel hebt en waar je naartoe wilt. Deze inzichten zijn cruciaal om een stijl te ontwikkelen die naadloos aansluit bij jouw vernieuwde visie.

Experimenten & concept ontwikkeling

Met een duidelijk beeld van jouw doelstellingen en merkidentiteit, start het creatieve proces. Ik experimenteer met verschillende vormen, kleuren en lettertypes om een reeks frisse en relevante ontwerpconcepten te creëren. Deze concepten worden met jou besproken, waarbij jouw feedback leidend is voor de verdere ontwikkeling.

Aanvullende visuele elementen

Naast de kernaspecten kunnen er ook aanvullende visuele elementen zoals iconen, patronen en illustraties ontwikkeld worden. Deze elementen versterken de visuele identiteit van je merk en maken het herkenbaar in al je communicatiemiddelen, zowel online als offline.

Huisstijgids garandeerd consistentie

Om consistentie en gemak in het gebruik van je nieuwe huisstijl te garanderen, stel ik een uitgebreide huisstijlgids op. Deze gids biedt richtlijnen voor het gebruik van je logo, kleurenpalet, typografie en andere visuele elementen, en is altijd online beschikbaar voor jouw gemak.

Hier kun je een voorbeeld vinden van hoe zo’n gids eruitziet: Voorbeeld huisstijlgids.

Contact

Of je nu een startende ondernemer bent, een gevestigd bedrijf hebt of een zelfstandige professional bent, ik sta klaar om jouw visuele identiteit naar een hoger niveau te tillen. Geïnteresseerd in mijn aanpak of benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of offerte. Ik ben enthousiast om samen jouw visuele identiteit te vernieuwen en te versterken.